marți, 12 noiembrie 2013

Genti dama...de calitate?

Gentile in general au atras de foarte multe ori un interes foarte mare dar in acelasi si foarte sensibil in lumea modei. Acest accesoriu sunt obligatorii pentru ca o tinuta sa fie completa, putem spune ca aproximativ la fel de importanta ca si perechea de pantofi.

Fiind un accesoriu foarte important in completarea unei tinute este si foarte usor sa dam gres cand urmeaza sa alegem o geanta; este foarte usor sa alegi geanta nepotrivita si mai ales de o calitate foarte proasta cand piata din Romania este plina de modele contrafacute, ieftine, cu finisahe de proasta calitate si care arata si se prezinta ca fiind kitch-uri.

Recomandarea noastra este sa alegem gentile de dama de calitate, gentile realizate din materiale bune cu finisaje excelente si care se pot adapta usor la orice tinuta.

Alt lucruri esentiale pentru alegerea si utilizarea unei genti:

- gentile de dimensiuni foarte mari nu se poarta seara ci in timpul zilei si invers la birou sau in timpul zilei nu este recomandat sa se aleaga un plic, portofel sau clutch;
- pentru o tinuta de zi de birou, meeting, shopping este recomandat sa aveti la indemana o geanta de dimensiune „generoase” unde isi au locul toate gadget-urile unei femei agenda, smartphone, tableta, trusa machiaj sau chiar un blazer.
- Pentru intalnirile sau iesirile de seara este recomandat sa se aleaga gentile micute, plicurile, clutch-urile, pot fi si usor „sclipitoare”

Alege intotdeauna calitatea si incearca sa adaptezi geanta la nevoile si tinuta ta, mult succes.

geanta de dama

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu