vineri, 1 martie 2013

Masaj de cuplu

Fa-ne o vizita si te vom face sa cunosti tainele unui masaj de cuplu ca la carte. Camerele destinate masajului in doi sunt amenajate special, cu un decor adecvat care amplifica ideea romantismului si relaxarii in cuplu. Programele special gandite pentru cuplurile care ne trec pragul contin terapii de relaxare si energizare, dar si surprize din partea casei tot pentru a va ajuta sa va relaxati si sa va bucurati indelung de aceasta activitate: fie o cupa de sampanie, fie niste fructe afrodisiace, orice e nevoie pentru a va implini un vis frumos.

In cadrul masajului de cuplu, combinam mai multe terapii alternative pentru un efect de relaxare: aromaterapia este cea care ne ajuta sa trecem bariera simturilor si sa va oferim relaxarea asteptata, din toate punctele de vedere, inclusiv la nivel olfactiv: fie vom alege arome pentru stimularea simturilor, fie arome relaxante, fie afrodisiace.

Masajul de cuplu inseamna placere si relaxare in doi. Acesta are un efect benefic asupra organismului, odihnitor, dar si revitalizant al vietii si armoniei in cuplu. Efectul este total, deplin, am spune si revenirea este antrenata aproape de fiecare data. Fiecare sedinta rezervata la salonul nostru, atrage dupa ea alta si alta, la nesfarsit; placerea nu inceteaza sa apara.

Experienta masajului de cuplu inseamna impartasirea unor senzatii unice si a unor stari perfecte intr-o atmosfera intima. Cei doi se regasesc intr-o implinire demna de al noualea cer, intr-o destindere completa si complexa, total dezinhibati si eliberati de toate problemele si dilemele din fiecare zi.

Masajul final de cuplu este cel care intregeste experienta profunda si o duce la un nivel superior, un nivel care cere mereu repetarea experientei la nesfarsit si revenirea la salon pentru momente reusite de relaxare in doi.

Pentru detalii suplimentare si programari, va rugam sa contactati Salon masaj Confidential Bucuresti, telefonic sau prin intermediul e-mail-ului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu